Címkék

állatok (3) biogradska (3) budva (2) cetinje (4) durmitor (15) erdő (2) folyó (8) hegyek (18) kotor (7) perast (2) piva (6) shkodra (5) sveti stefan (5) szállás (1) szikla (13) szöveg (23) tara (3) tengerpart (10) (9) út (10) Címkefelhő

Friss topikok

Skodra tó (Skadarsko)

2008.03.22. 13:21 harzol2

A Skodra tó Montenegró és Albánia határán terül el és a Balkán legnagyobb tava. Különlegességét leginkább az itt élő madárvilágnak köszönheti. Többek között ez a pelikán egyetlen természetes élőhelye Európában.
A tó partjáról több helyen lehet hajókirándulásra indulni. Ennek megszervezésével nem kell foglalkozni, hisz a parkolókban a hajósok már kínálgatják a különféle utakat. A hajókról a tavat és élővilágát lehet megcsodálni, sőt aki szeretne fürödhet is a tó közepén.
A tó nevét hol Skodra tónak, hol Shkodrai-tónak írják.

Skodra tó (Skadarsko)

Szólj hozzá!

Címkék: szöveg shkodra

A bejegyzés trackback címe:

https://montenegro.blog.hu/api/trackback/id/tr69424183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása